Rekisteröidy

Rekisteröitymistietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Käyttäjälle ei lähetetä mainoksia, mikäli hän ei rekisteröintitiedoissaan sellaiseen anna lupaa. Firmala voi lähettää käyttäjälle tärkeitä palveluun liittyviä tiedotteita. Rekisteriselosteessa kerrotaan, mitä tietoja käyttäjästä tallennetaan hänen rekisteröityessään.

Yksityiset ja yritykset rekisteröityvät palveluun eri rekisteröintilomakkeilla. Voit valita rekisteröitymislomakeen perustiedot kohdasta, rekisteröidytäänkö palveluun yksityisenä henkilönä vai yrityksenä. Rekisteröitymislomake on oletuksena yksityisille henkilöille.

Tarkistathan, että tietosi ovat oikein. Mikäli unohdat esimerkiksi salasanasi, lähetetään salasana sinulle automaattisesti ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, mikäli koitat kirjautua kolme kartaa väärin palveluun. Käyttäjätunnuksesi tulee tällöin olla oikein.

Rekisteröidyttyäsi kotisivujesi osoite on www.firmala.fi/~käyttäjätunnus. Käyttäjätunnuksen paikalle kirjoita oma käyttäjätunnuksesi. Ennen sitä olevan aaltoviivan saat näppäilemällä Alt Gr + ~ ja välilyönti.

Perustiedot:

Etunimi:*
Sukunimi:*
Osoite:*
Postinumero:*
Postitoimipaikka:*
Gsm:* (+35850123456)
Sähköposti:*
Syntymäaika:* (pp.kk.vvvv)

Käyttäjätunnus ja salasana:

Käyttäjätunnus:*
Salasana:*
Salasana uudelleen:*

Muut tiedot:

Haluan saada sähköpostitse tietoa tarjouksista ja uutuustuotteista (lähetämme tiedotteita enintään kerran kuukaudessa)

Käyttöehdot:

Olen lukenut käyttöehdot ja sitoudun noudattamaan niitä