Ohjeet

Palvelun esittely


Firmala on verkkopalvelu, joka tarjoaa digitaalisia ratkaisuja henkilöille ja yrityksille. Tärkeimpiä palveluja ovat tekstiviesti- sekä näkyvyyspalvelut.


Rekisteröityminen


Ennen rekisteröitymistä käyttäjän tulee lukea Firmalan käyttöehdot ja hyväksyä ne. Rekisteröityvän henkilön tulee olla vähintään 15-vuotias henkilö tai rekisteräitynyt yritys. Alle 15-vuotias henkilö voi rekisteröityä palveluun, mikäli hänen huoltajansa vastaavat alaikäisen teoista. Rekisteröityminen on maksutonta.

Rekisteröidyttäessä tulee täyttää kaikki tähdellä (*) merkityt kentät, jotta rekisteröityminen on mahdollista. Rekisteröitymisessä kysytään vain välttämättömimmät perustiedot käyttäjältä.

Rekisteröitymisen yhteydessä antamasi käyttäjätunnus on käyttäjän yksilöivä tieto, jonka perusteella järjestelmä tunnistaa käyttäjän. Käyttäjänä sinun tulee lisäksi valita salasana, jotta muut henkilöt eivät pääse muokkaamaan tuote- ja henkilötietojasi.

VÄÄRIEN HENKILÖTIETOJEN ANTAMINEN ON RIKOS. ILMOITAMME VÄÄRINKÄYTÖKSET POLIISILLE.


Sisäänkirjautuminen järjestelmään


Toimintojen käyttämiseksi sinun tulee kirjautua sisään palveluun.


Oma sivu


Kun olet rekisteröitynyt käyttäjä Firmalassa, saat omalle sivulle näkyviin henkilökohtaisia tietojasi. Voit tarkistaa tekstiviestisaldosi sekä vaihtaa salasanan ja muuttaa muita henkilötietojasi.